Hanna Voutilainen

Olen tehnyt 19 vuoden uran ilmailualalla ja tottunut nopeasti vaihtuviin tilanteisiin ja monimuotoisiin tiimeihin. Koulutustaustaltani olen muotoilija amk sekä pian myös palvelumuotoilija yamk. Minulla on suuri intohimo kaikkeen visuaaliseen – elän ja hengitän värejä ja muotoja. Olen tehnyt freelancerina kuvituksia, printtejä sekä maalauksia, ja olen onnellisimmillani kädet kyynärpäitä myöten maaleissa.

Vision Factoryn tiimiin hyppäsin mukaan keväällä 2022. Roolini palvelumuotoilijana keskittyy asiakasprojektien toteuttamiseen, yhteiskehittäen ja palvelumuotoillen, sekä vastaan asiakastarinoiden kuvittamisesta. 

Palvelumuotoilussa minua kiehtoo sen käytännönläheisyys – miltä palvelut todella näyttävät asiakkaiden näkökulmasta, ja miten uudet tavat ajatella jalkautuvat käytännöksi. On mielenkiintoista todistaa kehitystä, jossa yksittäisistä projekteista muotoutuu hyviä ja onnistuneita uusia toimintatapoja. Ihailen myös palvelumuotoilun mindsettia siinä, että valmista sateenkaarta ei tarvitse olla heti, vaan kuuntelemalla asiakkaita ja tekijöitä löydetään yhdessä tekemällä ja kehittämällä toimivia ratkaisuja.

Ota yhteyttä