Outi Kinnunen

Outi Kinnunen

Olen palvelumuotoilun, yhteiskehittämisen ja fasilitoinnin asiantuntija, sydämeltäni suunnittelija ja kouluttaja. Tämän päivän työelämässä kehittäminen ja työntekeminen tulee pohjata syvään asiakasymmärrykseen, ja itse tekemisen olla ketterää, nopeaa ja tuottoisaa. Muotoiluajattelun toimintamallit ja -työkalut tukevat asiakaskeskeistä kehittämistä ja asiakasymmärryksen strategista hyödyntämistä yrityksen toiminnan kehittämisessä. Erilaiset sprintit, yhteiskehittäminen ja työpajat ovat arkipäivää tämän päivän työelämässä. 

Osaamiseni on karttunut erilaisissa työtehtävissä markkinointitiimin vetäjästä Senior Service Designeriin, viimeisimpänä Head of Designina frankly partnersilla, jossa vastasin muotoiluajattelun valmentamisesta organisaatiomuuotosprojekteissa. Näissä sanoissa kiteytyy minun intohimoni, sekä viimeisten vuosien työtehtävät: Yhteiskehittäminen, muotoiluajattelu, fasilitointi, laadulliset menetelmät, strateginen muotoilu, organisaatiomuotoilu, sprintit, työntekijäkokemus, brändistrategia, uudet palvelut, asiakasymmärrys, työntekijä- ja asiakaspolut, markkinointi, koulutus. Minulla on yli 15-vuoden kokemus alalta. Koulutukseltani olen palvelumuotoilun restonomi yamk.

Tähän mennessä olen ollut mukana innostavissa, alaa kehittävissä projekteissa, joita haluan tulevaisuudessakin olla toteuttamassa. Muun muassa kehittämässä CoCo Tool Kit -muotoilupeliä, perustamassa Ompeluseuran palvelumuotoilijat -yhteisöä, ollut kehittämässä alan koulutusta sekä opettamassa alan uusia ammattilaisia.

Ota yhteyttä