Hyppää sisältöön

Palvelumme

Nimemme jo kertoo, mitä teemme ja miten pyrimme asiakkaidemme kanssa toimimaan: näkemyksellisesti, tulevaisuuteen rakentaen, visionäärisesti sekä porukalla – yhdessä kehittäen. Tarjoamme palveluja strategisesta liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittämisestä koulutuksiin ja yksittäisiin työpajoihin.

Toimimme asiakkaidemme kumppanina ja tuemme kehityksessä kohti asiakasläheisempää ja innovatiivisempaa toimintakulttuuria.

  • Yhdessä – ei yksin
  • Kuunnellen ja tehden – ei pelkästään puhuen
  • Laadullista tietoa keräten ja ymmärtäen – ei pelkästään numeeriseen dataan nojaten
Vision Factory Oy

Mitä asiakkaalle jää käteen työskentelystä kanssamme?
Konkreettinen lopputulos voi olla esimerkiksi asiakaskeskeinen strategia, visuaalisesti kuvattu palvelupolku, palvelulupaus tai visio, uudesti muotoiltu organisaatiomalli tai uusitut digitaaliset ja fyysiset palvelut. Lopputulos on erilainen riippuen asiakkaan tarpeista ja käyttötarkoituksesta, mutta tekemistä yhdistää samantyyppinen tahtotila – halu tehdä tulevaisuuden kestäviä ja käyttäjilleen sopivia palveluja, malleja ja prosesseja, ja siten rakentaa vahvaa liiketoimintaa.

Konkreettisten lopputulosten lisäksi projektien aikana syntyy myös muita tuloksia. Projektissa mukana olevat oppivat uusia taitoja ja työkaluja. Innostusta on usein ilmassa, joka lisää motivaatiota ja sitoutumista. Hyviä tuloksia syntyy, kun tehdään aidosti yhteiskehittämällä henkilöstön, johdon, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Työkalut

Vision Factoryn asiantuntijoiden luomat pelilliset muotoilutyökalut innovointiin ja yhteiskehittämiseen.

Lue lisää

Koulutus & Valmennus

Avoimia ja räätälöityjä koulutuksia sekä valmennuksia mm. palveluliiketoiminnasta, innovoinnista, pelillistämisestä ja ekosysteemijohtamisesta asiantuntijoille, henkilöstölle ja johdolle.

Lue lisää

Konsultointi

Tukea ja näkemyksiä strategisen liiketoiminnan, organisaation ja toimintamallien sekä palvelumallien kehittämiseen.

Lue lisää

Työpajat & fasilitointi

Yksittäiset työpajat ja työpajasarjat muun muassa ideointiin, suunnitteluun, yhteiskehittämiseen ja sidosryhmien osallistamiseen.

Lue lisää

Mentorointi & sparraus

Vision Factoryn asiantuntijat toimivat johdon ja kehittäjien sparraajina sekä mentoroivat uuden oppijoita muutoksessa.

Lue lisää


Tutustu meihin ja palveluihimme, ja kysythän, jos et löydä sivuiltamme juuri sinulle sopivaa palvelua.

Näistä tekemistä meidät yleisesti tunnetaan

#yhteiskehittäminen #palvelumuotoilu #palveluinnovaatiot #muotoiluajattelu #pelillistäminen #ekosysteemiajattelu #innovaatioleiri #ekosysteemikoulu #muotoilupelit #innovointikartta #tarvekartta #palvelukartta #palvelupolku #yhteiskehittämisenitsearviointi #muotoilusprintit

Tilaa uutiskirje

    Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.