Hyppää sisältöön

Konsultointi

Tukea ja näkemyksiä strategisen liiketoiminnan, organisaation ja toimintamallien sekä palvelumallien kehittämiseen. Konsultointi tarkoittaa Vision Factoryssa opastamista, auttamista, näkemyksiä ja yhteiskehittämistä. Meistä saat kumppanin yhteiskehittämään teidän liiketoimintaanne.

Tuntuu siltä, että usein rakastumme omiin tuotteisiimme ja ajatuksiimme. Liiketoiminnan kannalta meidän olisi parempi oppia ymmärtämään asiakkaan tarpeita ja haasteita, ja kehittää liiketoiminta sekä teknologia tukemaan niiden ratkaisemista.

kiteyttää Vision Factoryn toimitusjohtaja Krista Keränen.

Meidän missionamme on tehdä aidosta yhdessä tekemisestä uusi normaali organisaatioihin ja yrityksiin.

Joten jos kaipaat liiketoiminnan kehittämiseen apua tästä näkökulmasta, olet jo perillä.

Muotoiluajattelu ja yhteiskehittäminen mahdollistavat uudenlaisen kilpailukykyisemmän liiketoiminnan rakentamisen. Kun sidosryhmiä osallistetaan liiketoiminnan kehittämiseen, saadaan esille paljon hiljaista tietoa, jota on haasteellista kerätä muulla tavalla.  Hiljainen tieto auttaa tekemään nopeampia ja parempia päätöksiä sekä tuo uudenlaista ketteryyttä organisaation toimintaan.

Se, että liiketoiminnan kehittämiseen osallistetaan henkilöstöä, asiakkaita, sidosryhmiä, jäseniä, opiskelijoita jne., ei vähennä tai kyseenalaista asiantuntijuuden ja syvän ammattiosaamisen tarvetta – päinvastoin! Tarvitsemme asiansa osaavia asiantuntijoita, johtajia ja kehittäjiä jalostamaan ideat ratkaisuiksi.

Mielestäni Vision Factoryn toimintamalli soveltuu erityisesti silloin, kun halutaan selkeyttää kompleksisia ilmiöitä tai ongelmia.

Sami Puttonen, projektipäällikkö,
Business Tampere

Opin itsekin uutta ja oli innostavaa seurata miten teet työtä. Ja ilmapiiri oli sellainen, että oli helppo nauraa mutta myös käydä kriittistä rakentavaa keskustelua, koin sen tosi arvokkaana.

Vaasan kaupungin osallistumis- ja
vuorovaikutuspalvelun palvelumuotoilu.
Vaasan kaupunki, Digitalisaatio ja innovaatiot

Krista oli meille tähän ihan mainio kehittämiskumppani, jonka kanssa yhteistyössä luotsasimme tämän maaliin.

Espoon alueen koulujen, yrityksien ja yhteisöjen yhteiskehittämisen toimintamallin rakentaminen.
Espoon kaupunki

Tilaa uutiskirje

    Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.