Hyppää sisältöön

Pelaamassa innovaatiokonferenssissa

Me Vision Factorylla olemme erikoistuneet (ja erittäin innostuneita) pelillisyydestä.
Pelillinen tapa kehittämisessä, suunnittelussa, ideoinnissa tai tiedonkeruussa on tehokkuuden lisäksi myös usein aika rentoa ja hauskaa.

Mistä tämä johtuu? Rentous ja hauskuus tulevat kummatkin juuri pelillisestä tavasta toimia – kaikki osallistujat yhdessä “pelaavat” samaan maaliin, he keskittyvät itse asiaan, joka saa kaikki turhat pulinat pois. Tekeminen on selkeää, koska pelillinen tapa tarjoaa tietyn mallin, mitä ja miten tehdä. Puhumattakaan innostavista pelin osista, kuten korteista ja pelilaudoista.

Meillä Vision Factorylla on kaksi peliä, CoCo Cosmos ja InnoBoost, jotka ovat kummatkin yhteiskehittämisen tuloksia. Niitä on hiottu asiakkaiden ja käyttäjien kanssa ympäri maailmaa. CoCo Cosmos on yhteiskehittämisen ja suunnittelun peli. InnoBoost taas innovoinnin, ideoiden testaamisen ja kaupallistamisen peli.

Olemme menossa kesäkuussa 2022 ISPIM – International Society for Professional Innovation Management -konferenssiin pitämään kaksi työpajaa, toisen InnoBoostilla ja toisen CoCo Cosmoksella. Olemme ihan mielettömän innoissamme tästä. Jos siis satut tulemaan Kööpenhaminaan kesäkuun alussa, tule meidän kanssa pelaamaan!

Lisätietoja:

Outi Kinnunen, Design Director, outi.kinnunen@visionfactory.fi, +358 50 3015069

Jaa somessa: