360,00  (sis. alv.)

360€ + ALV 24% Tarvitsetko apuja käymään läpi organisaationne yhteiskehittämisen suunnitelmaa, työpajanrunkoa, palvelupolkua tai sparraamaan muotoilijoita menetelmien valinnassa? Tämä palvelu sinulle, jos kaipaat asiantuntijakaveria pallottelemaan ja auttamaan kinkkisessä paikassa, mutta et halua aloittaa kokonaista projektia ulkoisen toimijan kanssa. Tilaa meiltä kahden tunnin mittainen sparraus sessio.

Osasto:

Kuvaus

Tarvitsetko apuja käymään läpi organisaationne yhteiskehittämisen suunnitelmaa, työpajanrunkoa, palvelupolkua tai sparraamaan muotoilijoita menetelmien valinnassa?

Tämä palvelu sinulle, jos kaipaat asiantuntijakaveria pallottelemaan ja auttamaan kinkkisessä paikassa, mutta et halua aloittaa kokonaista projektia ulkoisen toimijan kanssa.

Teemme paljon sparrauksia, eli toimimme asiantuntijakaverina, kun sinä, tiimisi tai organisaatiosi kehitätte asioita, joista meillä on pitkäaikainen kokemus ja asiantuntijuus.

Autamme sinua intensiivisessä sessioissa löytämään toimivia ratkaisuja, uutta näkökulmaa ja tekemään vaikuttavia valintoja.

Aiheet, mistä me tiedämme ja voimme sinua auttaa:

  • Yhteiskehittäminen, eli kaikkia toimijoita, työntekijöitä, asiakkaita, kumppaneita osallistavaa kehittämistä ja tekemistä, miten sitä voi toteuttaa ja suunnitella
  • Palvelumuotoilusta, eli miten kehittää asiakaslähtöisesti omaa toimintaa
  • Fasilitointi, miten suunnitella työpajoja ja toteuttaa ne tuloksellisesti ja miten toimia erinomaisena fasilitaattorina
  • Pelillinen tapa kehittää, miten hyödyntää pelillisiä tapoja kehittämisessä
  • Palveluprosessien kehittäminen

Kenelle tämä palvelu sopii?

Kaikille tiimeille, suunnittelijoille, asiantuntijoille, johtajille, start-upeille, opiskelijaporukoille, aloittelevalle ja pitkänlinjan yrittäjälle, lahjaksi tai itselle – jos yllä olevat teemat ovat mielessä, meiltä saat apuja!

Voit kysellä lisätietoja meidän asiantuntijoilta tai laitettuasi tuotteen ostoskoriin ja maksun jälkeen asiantuntijamme ottavat yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä.

#aineetonlahja #yhdessäenemmän #ostatarpeeseen #sparraus #mentorointi #tuetaanyrittäjää #cocreation #yhteiskehittäminen #palvelumuotoilu #servicedesign #palveluprosessit #fasilitonti #työpajat #mentorointi #sparraus