Hyppää sisältöön

Co-Creator Academy – uusi oppimisen konsepti

Olemme kehittämässä yhteiskehittämällä oppimisen ekosysteemiä, Co-Creator Academya.

Meidän hypoteesimme on, että Co-Creator Academy tulee tarjoamaan työelämän asiantuntijoille parhaat oppimisen tavat sekä oppimisen paikan. Co-Creator Academyn tavoitteena on tehdä verkko- ja hybridioppimisesta yhteisöllisempää, innostavampaa ja käytännönläheistä.

Meillä on tulossa kaksi avointa työpajaa, joissa yhteiskehitetään Co-Creator Academy -konseptia. Ne tullaan pitämään torstaina 28.9. klo 16:00-18:00 sekä tiistaina 3.10. klo 15:00-17:00 Zoomissa.

Tulisitko meidän kanssamme yhteiskehittämään, ja kertomaan mitä sinä omasta oppimisestasi ja kehittymisestäsi ajattelet?

Konseptin kehittämistä edistää Eero Saarikoski Metropolia Ammattikorkeakoulusta opinnäytetyönään. Opinnäyteyön tavoitteena on tutkia ihmisten toiveita ja odotuksia (verkko-)oppimista kohtaan, ja yhdistää tätä ymmärrystä tutkimustietoon siitä, millaisessa oppimiskulttuurissa ihmiset parhaiten oppivat. Ja keskitymme tässä erityisesti aikuisiin, jo tutkinnon omaaviin, työelämän myllerryksessä oleviin ihmisiin.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.9.2023

Kaikkien opinnäyteyön tiedonkeruuseen ja yhteiskehittämiseen osallistuneiden (haastattelut ja työpajat) kesken arvotaan 2 kpl InnoBoost-peliä. Arvonta suoritetaan opinnäytetyön valmistuttua ja onnettarena toimii tietenkin Eero. Lisäinfoa arvonnasta annetaan työpajoissa sekä haastatteluissa. Arvonta suoritetaan marraskuun 13. päivä 2023.

Työpajan ohjelma:

  • Työpajan avaus. Käydään työpajan tavoitteet läpi: miksi olemme täällä ja keitä on mukana.
  • Mitä me työssäkäyvät haluamme tulevaisuuden oppimiselta – havaintoja Eero Saarikosken opinnäytetyöstä.
  • Työpajavaihe: pureudutaan syvemmälle päivän teemoihin keskustellen ja pieniä tehtäviä tehden.

Työpajan fasilitoi Eero Saarikoski ja Outi Kinnunen. Työskentelemme työpajan aikana virtuaalisella valkotaulu-Mirolla, johon saat ohjeistuksen työpajan alussa.


Eero Saarikoski

eero.saarikoski@metropolia.fi

Outi Kinnunen

outi.kinnunen@visionfactory.fi

Jaa somessa: