Hyppää sisältöön

Webinaarisarja Serious Gaming Boost – 2023

Serious Gaming Boost on kaikille avoin pelillisyyden miniwebinaari, jossa esitellään erilaisia hyötypelejä (liike)toiminnan kehittämiseen. Noin 45 minuuttia kestävät miniwebinaarit sisältävät tietoa pelillisyydestä sekä ennalta ilmoitetun pelin esittelyn. Lopuksi on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Tule kuulolle aamukahvin, lounaan tai iltapäiväteen kanssa, ja inspiroidu innostavasta ja tuloksellisesta tavasta yhteiskehittää, ideoida, kerätä tietoa ja vuorovaikuttaa.

Tulevat webinaarit:

  • Keskiviikko 8. Marraskuuta 2023 klo 8:30-9:30. Aiheena CoCo Cosmos 3.0. 
    Tilaisuuden kieli: suomi
  • Tiistai 14. Marraskuuta 2023 klo 11:30-12:30. Aiheena InnoBoost.
    Tilaisuuden kieli: suomi

Webinaarit ovat maksuttomia ja sopii kaikille pelillisyydestä kiinnostuneille!

InnoBoost on yhteiskehittämisen muotoilupeli, jonka auttaa ymmärtämään kaupallistamisprosessia ja miten edetä kohti innovaation toteutumista. InnoBoostia pelatessa käydään läpi kaupallistamisprosessin eri vaiheet ja jokaisessa vaiheessa kirkastetaan tavoitteet, toiminnot ja henkilöt, jotka tarvitaan sen toteuttamiseen.

InnoBoost on helppokäyttöinen ja innostava tapa pureutua innovaatioprosessin maailmaan ja on käytännönläheinen tuki liikeideoiden kehittämiseen.
Lue lisää

CoCo Cosmos 3.0 on monipuolinen yhteiskehittämisen pelillinen työkalu. Tämä työkalu auttaa ymmärtämään monimutkaisia tilanteita eri sidosryhmien välillä, helpottaa kommunikointia ja avaa uusia mahdollisuuksia innovaatioille.

CoCo Cosmos 3.0 on suunniteltu kokonaisvaltaiseen ja visuaaliseen kuvaamiseen erilaisista toimintaympäristöistä. Kuvaamalla olemassa olevat rakenteet on helpompaa hahmottaa suurempi kokonaisuus ja kiteyttää tarpeet sekä muutoksen että kehityksen kannalta.
Lue lisää

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirje

    Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.